ERVARINGEN

Als masseur geeft het altijd een goed gevoel als we een cliënt hebben kunnen helpen bij blessures, herstel na een inspanning door middel van een sportmassage of dat we iemand hebben kunnen helpen ontspannen bij een Wellnessmassage. Het is altijd prettig als een cliënt zijn ervaringen wil delen op onze facebookpagina https://www.facebook.com/massagepraktijkhensing/reviews

Hieronder kunt u lezen over de ervaringen van onze cliënten:

Ervaringen van Lorraine Laros

Naam: Lorraine Laros

Sport:  Rugby & Rugby 7s

Club:  Nederlands Rugby team – Ladies7s, Rugby Club Delft (voorheen SRC Thor – Delft)

Positie:  scrumhalf, flyhalf

Ervaring: Door deze masseur kan ik optimaal presteren om mijn doelen te bereiken in mijn rugby carriëre ! Je bent een topper!

Recensie gegeven op: 27 februari 2015 (Facebook)

Naam: Erik de Niet

Sport:  Wielrennen (Elite Man)

Club:  2017: HSK Trias-Mooi Jong Cyclingteam, voorheen WASP, De Spartaan

Ervaring: Wielerliefhebber , weet wat er nodig is om de beentjes weer te ” repareren ”. Neemt de tijd en levert geen half werk !!

Recensie gegeven op: 2 oktober 2016 (Facebook)

Ervaringen van Erik de Niet

Naam: Femke van Kessel

Sport: Wielrennen
Club: WV Breda, WTOS
Ervaring: Sinds kort heb ik Ernesto ontdekt, een fijn persoon die vakkundig mijn benen elke keer weer ‘los’ weet te maken met de sportmassage. Een must als fanatieke sportster.
Recensie gegeven op: 22 december 2016 (Facebook)

Naam: Leewah Woo

Sport:  Wielrennen (Sportklasse) / Toerfietsen

Club:  Roodrunners, H.R.C. Excelsior, Toerclub Excelsior

Ervaring: Ernesto is een zeer vaardige masseur. Weet ook zeker wat wielrenbenen nodig hebben. Aanrader!

Recensie gegeven op: 17 juni 2015 (Facebook)

Ervaringen van Leewah Woo
Ervaringen Melanie Tseng

Naam: Melanie Tseng

Sport:  Toerfietsen

Club:  Roodrunners, Kek! Den Haag

Ervaring: Ernesto was onze masseur tijdens de Trois Ballons in de Vogezen. Hij heeft er voor gezorgd dat ik zonder pijn in mijn nek en schouders op de fiets kon stappen. En na de tocht heeft hij alle verzuring uit de benen gemasseerd. Echt top!

Recensie gegeven op: 9 augustus 2015 (Facebook)

Naam: Tim Rietveld

Sport:  G-Judo, klasse M07, -100 kg

Club:  Budo Sport Rust

Prestaties:  Open Nederlands Kampioen 1994, 1995
1e plaats Special Olympics, European Summer Games 1994

Ervaring:  Had vandaag een heerlijke massage gehad van een goede masseur , het is zeker voor herhaling vatbaar

Recensie gegeven op: 19 augustus 2016 (Facebook)

Ervaringen van Tim Rietveld
Ervaringen van Nathalie D'Olivo

Naam: Nathalie D’Olivo

Sport:  Handboogschieten

Club:  HKS Zoetermeer

Ervaring: Ernesto mij heel goed geholpen!  Door hem zijn de doktoren verder gaan kijken.
Ik ben er van overtuigd dat hij magische handen heeft!

Naam: Carolien Hovenier

Sport: Hardlopen
Ervaring: Na een spetterende Rotterdam Marathon waar ik 33 minuten van mijn tijd heb afgesnoept, een heerlijke massage van Ernesto gekregen. Ernesto heeft mij de (trainings)winter doorgeholpen en ervoor gezorgd dat ik met kakelverse benen aan de start stond!

Ervaringen van Carolien Hovenier

Naam: Caroline de Vreede

Ervaring: Ga gauw weer een afspraak maken bij Ernesto voor een heerlijke ontspanningsmassage!
Hij laat je zo op je gemak voelen, al vanaf de 1e keer
Xx
Recensie gegeven op: 4 september 2016 (Facebook)

Naam: Jolanda van Leent

Ervaring: Ik kan vertellen dat het heeeelijk is en buiten het heerlijke zijn ook mijn spieren weer een stuk soepeler (wat altijd verkrampt na een aantal intensive sport uurtjes) en ik kan er weer tegenaan thanx Ernesto your the best 🙂
Recensie gegeven op: 10 augustus 2015 (Facebook)

Ervaringen van Jolanda van Leent
Ervaringen van Joke Keijzer

Naam: Joke Keijzer

Ervaring: Als ik geweest ben bij deze masseur dan kan ik weer een paar dagen beter functioneren
Recensie gegeven op: 17 februari 2015 (Facebook)

Naam: Wil van der Veer

Ervaring: Ernesto van massagepraktijk Hensing zorgt er met zijn ontspannende massage voor dat de pijn die ik heb door mijn Fibromyalgie draagbaar wordt. Door de ontspanning gaat de verkramping van mijn spieren weg wat zorgt voor meer bewegingsvrijheid. Er vind overleg plaats tussen de masseur en mijn fysiotherapeut om de behandelingen op elkaar af te stemmen.

Ervaringen van Wil van der Veer
Ervaringen van Xander Hensing

Naam: Xander Hensing

Sport:  Wielrennen (Sportklasse) & Toerfietsen

Club:  R.W.V. de Spartaan, S.T.F.C. LEK (Lekker Effe Koersen), Roodrunners

Fietsprestaties: o.a. 100 Colstocht, Klassiekerbrevet, Cyclosportieven Marmotte, Trondheim-Oslo; Les 3 Ballons, Bahamontes e.a,)

Ervaring: Ernesto zorgt ervoor dat mijn lichaam weer goed herstelt van een inspanning, zodat ik weer sneller aan een training kan beginnen. Ook was hij mijn soigneur tijdens Bordeaux – Parijs.  en Trondheim-Oslo;Ik kan hem zeker aanbevelen!