NIEUWS

Blijf op de hoogte van ons nieuws, acties en evenementen waar aan we deelnemen. U treft dit aan zowel op onze website als op onze Facebook pagina Massagepraktijkhensing

Facebook actie: Hotstone massage

Deel op facebook ons bericht en profiteer van € 10,00 korting op een Hostone massage van een uur.

Want wie wil er nou niet ontsnappen aan het het winterse weer… neem een Hotstone massage.

Workshop Sportvoeding BORN

Massagepraktijk Hensing organiseert voor leden van R.W.V. de Spartaan op vrijdag 23 februari a.s. een presentatie workshop sportvoeding gegeven door BORN Sportscare in samenwerking met een food expert van Team Sunweb.

Entreebedrag € 10,00. Hiervoor ontvangt u van BORN en Massagepraktijk Hensing een sportvoedings goodiebag ter waarde van € 24,40.
Leden kunnen zich aanmelden op onderstaande pagina:
http://massagepraktijkhensing.com/presentatie-workshop-sportvoeding-born/

KNWU Dag van de Wielersport 2018

Tijdens de dag van de wielersport word je als soigneur op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen in de wielersport. Wil je een licentie verkrijgen als soigneur dan is het een vereiste om je kennis en kunde op peil te houden. Na afloop van deze leerzame dag konden we genieten van de Zegdaagse van Rotterdam.

Foto’s van KNWU Dag van de Wielersport 2018

Gelukkig Nieuw Jaar

Massagepraktijk Hensing wenst iedereen een heel Gezond, Blessure vrij en Sportief 2018. Wij hopen u in het nieuwe jaar weer met veel plezier te ontvangen voor een heerlijke massage.

Massagepraktijk Hensing is 5 maart 2016 aanwezig Sportief Aqua / Relax Event Sportfondsebad !

Weer een super leuk evenement waar wij van Massagepraktijk Hensing aan mee zullen werken.
We zullen daar aanwezig zijn met de massagestoel voor een heerlijke voorproefje van wat u kunt ervaren in onze praktijk. Tevens staan we er met een deel van onze producten en een leuke actie.

Kijk voor meer info en kaarten op:
http://www.sportfondsen.nl

Wees er snel bij want VOL=VOL
Tot ziens in het sportfondsebad aan de weteringlaan 1 te Delft.

Sponsoring WTOS Regiocross 2015

Massagepraktijk Hensing sponsort de door WTOS georganiseerde Veldrit op 12 december 2015. Deze Regiocross bij het bos achter het Vrederustpas in Delft belooft weer een mooi evenement te worden. Voor de winnaar van de vier categorieën, Dames, Jongeren, Ouderen en ATB-ers lag een Massagebon te wachten om zo weer goed te kunnen herstellen van deze zware inspanning.

Voor alle deelnemers is  er door ons een “goodie bag” beschikbaar gesteld. Nu alleen hopen dat de jury onze naam niet weer verhaspelt tot Hensink, Hessing o.i.d.

WTOS Regiocross 2015 - gesponsord door Massagepraktijk Hensing

Massagepraktijk Hensing is aanwezig op de Neuzelbeurs in de Broodfabriek Rijswijk

Op zaterdag 19 december en zondag 20 december 2015 is Massagepraktijk Hensing aanwezig op de Neuzelbeurs in Rijswijk. Op deze beurs staan we met onze producten

 • Biofreeze
 • BORN Sportvoeding & Sportverzorgingsproducten
 • FOREVER producten op basis van Aloë Vera
  • Clean 9, F.I.T. 1 & F.I.T. 2 (Detox, Gewichtsbeheersingsprogramma, Afvalprogramma)
  • Aloe Vera Gelly, Aloe Heat, Aloe Propolis Cream, Aloe Lotion
  • Aloe Body Toning Kit
  • Aloe First
  • Forever Toothgel, enz.

Kom naar onze stand J01 en ontvang een speciale massage aanbieding!

Sportmasseur & Wielersoigneur bij RWV de Spartaan

Met ingang van dinsdag 3 november is er een mogelijkheid om je in het clubgebouw van  RWV de Spartaan te laten masseren door Ernesto. Hij is aanwezig van 19:30 tot 22:30 uur. Maak een afspraak voor massage bij de Spartaan

Massageruimte bij RWV de Spartaan Rijswijk

Spinnen voor Reinier

Op 6 september jl. heeft Massagepraktijk Hensing 3 uur meegespint voor een nieuwe Dialyse fiets voor het Reinier de Graaff Ziekenhuis. Zoals u kunt lezen, uit bijgaand nieuws bericht van Reinier de Graaff is er voldoende geld binnengehaald voor de fiets. Op de eerste foto ziet u ons ook nog samen met de medewerkers van het ziekenhuis. https://www.reinierdegraaf.nl/algemeen/nieuws/20000-euro-dankzij-succesvol-spinningevenement/