WELLNESSMASSAGE

Wat is Wellnessmassage

Een andere benaming voor Wellnessmassage is ook wel “Ontspanningsmassage”. Alleen is dat niet helemaal gerechtvaardigd omdat onder Wellness meer soorten massages vallen. Ook kan een combinatie van Wellness- & Sportmassage goed zijn voor bijvoorbeeld mensen met reumatische klachten om doormiddel van ontspanning en doorbloeding van de spieren, met een massage, de pijn te verlichten.

Niets heerlijker dan diep te ontspannen door massage en hiermee je fysieke en mentale gezondheid te bevorderen. Een volledige ontspanningsmassage ontspant spieren, maakt pezen, gewrichten en de spieren soepeler, stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. Hierdoor wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam ondersteund en versterkt. Spanning gerelateerde klachten zoals stress, hoofdpijn, rug-nek en schouderklachten, slechte nachtrust, pijnlijke spieren en gewrichten kunnen door massage verlicht worden. Een wellnessmassage kan ook onderdeel zijn van een bezinningsproces, waarbij je bewust wordt van wat er in je eigen lichaam en geest omgaat.

De volgende soorten Wellnessmassage word door ons gegeven:

Deze eeuwenoude technieken, die in het grootste deel van de wereld gebruikt en nog steeds verbeterd wordt, is een uitstekende manier om het evenwicht tussen lichaam & geest te herstellen en zo ook spanningen en vermoeidheid weg nemen. Maar natuurlijk ook als je verder prima in je vel zit kan een massage erg prettig zijn. Doordat u gemasseerd wordt op een voorverwarmde tafel zorgt dit dat u zich makkelijk ontspant en heerlijk tot rust komt.

Cadeaubon

Een Wellnessmassage is niet alleen prettig om zelf te ondergaan maar ook om aan iemand cadeau te doen. Dit kunt u doen door bij ons een cadeaubon af te nemen. Zodat u deze aan iemand kan geven voor bijvoorbeeld een verjaardag of een feestdag. Voor de mogelijkheden neem dan contact met ons op.